Slechts enkele dagen na de lancering van de boeiende $CATCH token airdrop, kondigt SpaceCatch aan dat de 500 NFT Genesis Boxes en $CATCH Totems nu officieel toegankelijk zijn in de wallets van degenen die deelnemen aan de airdrop campagne.

Airdrops zijn getuige geweest van een toename in de opkomst van nieuwe projecten. Deze techniek heeft zijn positie als favoriete strategie voor het opbouwen van een gemeenschap snel verstevigd, waarbij vaak alleen een tijdsbijdrage van de deelnemers wordt gevraagd.

Distributie van 500 Genesis NFT dozen en $CATCH totems door SpaceCatch

Spacecatch heeft de start genomen door eerder de langverwachte $CATCH token airdrop te lanceren om waardering uit te drukken voor haar toegewijde supporters. Nu kondigt SpaceCatch met trots de officiële distributie aan van 500 NFT Genesis Boxes en $CATCH Totems naar de portemonnees van deze supporters.

De Genesis Box NFT is de beste keuze voor degenen die het meeste willen halen uit de beloningen van de airdrop. Deze speciale doos bevat onderdelen van de langverwachte “Genesis Armor Set”, die naar verwachting de meest waardevolle collectie in het spel zal worden.

Er zijn slechts 10.000 dozen gemaakt en in het begin waren er slechts 500 te koop. De rest van de 9.500 dozen wordt over een periode van twee jaar langzaam vrijgegeven. Deze schaarste maakt de eerste dozen nog aantrekkelijker.

Als je hebt meegedaan aan de dropping en je kunt de items niet vinden in je OpenSea profiel, dan kun je ze vinden in de “verborgen” sectie.

Supporters van SpaceCatch worden ook uitgenodigd om deze opvallende NFT’s te ruilen op OpenSea.

Door het verstrekken van de zeer gewenste 500 NFT Genesis Boxes en $CATCH Totems, toont SpaceCatch haar sterke toewijding aan het bouwen van een levendige en actieve gemeenschap, gericht op openheid en het betrekken van iedereen.

Wat is het volgende in de SpaceCatch wereld?

Binnenkort lanceert SpaceCatch een serie gedetailleerde artikelen over hun Medium account.

Deze artikelen zullen het spel, de NFT’s en de tokens grondig onderzoeken en waardevolle kennis bieden voor nieuwsgierige supporters van SpaceCatch.
Houd ook de kalender in de gaten, want de langverwachte $CATCH token pre-sale komt er over een paar weken aan. Deze intrigerende kans zal worden gepresenteerd via Tier 1 launchpads, die vroege deelnemers een voordelige prijsstructuur bieden.

Er wordt uitgekeken naar de introductie van een nieuwe website en een aantrekkelijke trailer, die de verbeelding zullen prikkelen en de basis zullen leggen voor een meeslepende ervaring.

Bovendien is de gemeenschapszin springlevend, met verschillende evenementen waar SpaceCatch-fans kunnen strijden om exclusieve OG NFT’s. Kijk uit naar twee aankomende evenementen – Smashkarts League en Poker – beide bieden felbegeerde OG NFT’s – meer details volgen.

De volgende fase, met 1000 Genesis Box NFT’s, wordt later dit jaar verwacht. Deze onthulling maakt deel uit van een uitgebreid distributieplan over 1-2 jaar, waarbij elke voorverkoopprijs consequent de vorige overtreft.
Tot slot is het SpaceCatch team verheugd om hun pre-goedkeuring voor $CATCH notering op T1 Exchanges (CEX) te delen, wat een belangrijke stap is in de richting van een grotere blootstelling en meer mogelijkheden.

Over SpaceCatch

SpaceCatch is een spannend en baanbrekend mobiel spel dat de vertrouwdheid van klassieke mobiele games combineert met geavanceerde blockchaintechnologie en NFT’s (Non-Fungible Tokens).

Dit spel bevat de spannende wereld van Augmented Reality (AR), vergelijkbaar met het populaire Pokémon GO. Deze combinatie biedt spelers een compleet nieuwe spelervaring en de uitgebreide mogelijkheden van blockchain.
In het SpaceCatch-spel kunnen spelers dankzij deze geavanceerde technologie in-game items bezitten als NFT’s. Deze virtuele schatten kunnen worden verhandeld op de markt. Deze virtuele schatten kunnen worden verhandeld voor echt geld, verhuurd of op verschillende manieren worden gebruikt, waardoor het spel nog boeiender wordt.

SpaceCatch is al een jaar in ontwikkeling en wordt naar verwachting eind dit jaar volledig gelanceerd. De makers van het spel geven prioriteit aan de “product first”-benadering, waardoor het zich onderscheidt van veel andere Metaverse-projecten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste updates van SpaceCatch via de official website, Twitter, Discord, Telegram, Instagram, and YouTube channels.