[ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol])

[ccw_coin_name] verwachting [ccw_coin_symbol] koers

[ccw_current_price]

Koers 24 uur

stijging van 2,17%

Koers 7 dagen

stijging van 8,63%

Koers 30 dagen

daling van 40,95%

Koers 1 jaar

daling van 78,98%

Market Cap

$1.488.037.431

Market Cap positie

33

Hoogste koers ooit

$20,44

Hoogste koers dit jaar

Onbekend

Soort crypto

near protocol ecosystem

24 uur volume

$149.259.425

Circulerend aanbod NEAR’s

832.825.353

Max aanbod NEAR’s

1.000.000.000

De koers van [ccw_coin_name]

De koers van NEAR Protocol staat momenteel op $1,79. De hoogste NEAR Protocol koers ooit gemeten is $20,44 en de laagste NEAR Protocol koers ooit gemeten is $0,53. Hieruit kun je opmaken dat NEAR Protocol, net zoals in feite elke andere cryptocurrency, een hoge prijsvolatiliteit heeft. Door deze hoge prijsvolatiliteit is het een uitdaging om een juiste NEAR Protocol prognose te maken. Want hoe schat je de NEAR Protocol koersverwachting in? Op NFTMARKETCAP nemen we je mee in de wereld van NEAR, zodat jij goed voorbereid de  cryptomarkt betreed. Wil je meteen NEAR Protocol (NEAR) kopen? Dat kan bij een van onze vertrouwde partners: Bitvavo of Coinmerce

De toekomst van [ccw_coin_name]

Als je NEAR Protocol koopt wil je natuurlijk weten wat de NEAR koersverwachting is. Want als de NEAR Protocol prognose aangeeft dat de NEAR koers gaat dalen wacht je natuurlijk liever even met het kopen van de cryptomunt. Het zou zonde zijn als je net voor een X bedrag aan NEAR Protocol hebt gekocht en dat de koers ineens daalt. Dat terwijl de koersverwachting en het laatste NEAR Protocol nieuws op het moment niet zo positief was. Dit gaat jou natuurlijk niet overkomen. Om het juiste moment voor de aankoop van NEAR Protocol te vinden kun je een aantal dingen doen. We gaan ze voor je langs, zodat je het de volgende keer zelf kunt doen.

Allereerst kijk je naar de huidige koers van NEAR Protocol. Die is momenteel $1,79. Om een goed beeld te krijgen van de conditie van de cryptomunt kijk je naar de hoogste en laagste koers die hij heeft gekend. Bij NEAR Protocol zijn die waardes $0,53 en $20,44. Nu heb je een idee wat de huidige NEAR koers is ten opzichte van het verleden. Hetzelfde kun je doen voor de afgelopen 24 uur ($1,70 – $1,79) en het afgelopen jaar (Onbekend – Onbekend). Om te erachter te komen hoe groot NEAR Protocol is kijk je naar de marktwaarde. Bij NEAR is de totale waarde momenteel $1.488.037.431. Afhankelijk van wat voor soort crypto investeerder jij bent kun je bepalen of dit het juiste moment is om in te stappen. Sommige investeerder vinden het interessant als de munt ten opzichte van het verleden erg laag staat, zij zien dat als een mooi moment om in te stappen. Andere investeerders zullen juist instappen als de munt sterk is gegroeid en de prognose is dat deze blijft groeien.

Stel de NEAR Protocol koers bevalt je en je vindt het een goed moment om de NEAR Protocol markt te betreden. Voordat je deze stap neemt, ga je nog naar twee dingen kijken: andere NEAR Protocol verwachtingen en het NEAR Protocol nieuws. Het kan altijd waardevol zijn om andere NEAR Protocol prognoses te bekijken van experts en specialisten die veel tijd besteden aan het analyseren van NEAR data. Daarbij is het van belang dat je altijd goed op de bron let, zodat je niet als pion gebruikt wordt in een strategisch spel van investeerders. Er zijn investeerders die met hun eigen NEAR Protocol prognoses de markt willen beïnvloeden. Tot slot let je op het NEAR Protocol nieuws. De media heeft namelijk een grote invloed op de koer van NEAR Protocol en alle andere cryptocurrencies. Het verleden heeft laten zien dat een simpele tweet of gebeurtenis drastische gevolgen kan hebben in de cryptowereld.

Wat gaat [ccw_coin_name] doen?

Nu je enigszins je eigen NEAR Protocol prognose kunt maken brand je natuurlijk de vraag: Wat gaat NEAR Protocol (NEAR) doen? Gaat de koers van NEAR Protocol stijgen? Of gaat de koers van NEAR Protocol dalen? Helaas, of wellicht gelukkig, heeft niemand op aarde hier het antwoord op. Het is namelijk onmogelijk om hier een antwoord op te geven. We gaan je toch proberen te helpen om je hier wat wijzer in te maken. Hiervoor gaan we kijken hoe je verschillende NEAR Protocol verwachtingen kunt benaderen. In dit voorbeeld kijken we naar de NEAR verwachting 2023, NEAR verwachting 2025, en NEAR verwachting 2030.

NEAR Protocol verwachting 2023

De NEAR verwachting van 2023 is in principe het meest betrouwbare uit dit rijtje. Dat komt omdat je het minst ‘ver’ in de toekomst kijkt. Daarom is bij de NEAR Protocol verwachting 2023 het NEAR Protocol nieuws extra belangrijk. Het huidige nieuws heeft namelijk meer invloed op de nabije toekomst. Maar ook de [cww_coin_symbol] data en andere professionele prognoses spelen een even grote rol bij de NEAR Protocol verwachting van 2023. En laat je niet misleiden of verrassen, ondanks dat de verwachting in de na nabije toekomst is en alle professionele prognoses en het [cww_coin_symbol] nieuws positief zijn, kan de koers onverwachts ontzettend dalen.

NEAR Protocol verwachting 2025

De NEAR verwachting van 2025 is in feite moeilijker te bepalen dan die van 2023. Dat komt omdat je verder in de toekomst kijkt. Het is belangrijk hiermee rekening te houden als je de een NEAR Protocol prognose van 2025 leest. Wat het NEAR Protocol nieuws betreft, is het handig om selectief te zijn in onderwerpen. De digitalisering, economische groei en crypto acceptatie zijn onderwerpen die invloed hebben op het langer termijn. 

NEAR Protocol verwachting 2030

Kijk je liever ver vooruit? Dan wil je de NEAR Protocol verwachting van 2030 weten. De NEAR Protocol prognose van 2023 zal het meest onzeker zijn. Tussen nu en 2030 kan er namelijk een heleboel veranderen. Het is dus belangrijk dat je naast de koersverwachting van 2030 ook altijd goed kijkt naar prognoses op korter termijn.

Andere coins