The Doge Pound

The Doge Pound

Het Doge Pond is 10.000 NFT kunstwerken op het Ethereum Blockchain zorgvuldig gekozen door Professor Elon.

Bodemprijs (7dgn)

$3.220,01

Hoogste Prijs

$86.939,88

Handelsvolume (24u)

$106.824,77

Gem. Volume (24u)

$8.217,29

Tokens Verkocht

7604

Wallets Gekocht

8611

DOGGY #4097

The Doge Pound NFTs uit de collectie

DOGGY #3188

DOGGY #3617

DOGGY #5735

DOGGY #5735

Wat zijn Doge Pound NFTs?

Een unieke digitale verzameling van diverse NFTs die op de Ethereum Blockchain liggen. Elk is doordacht ontworpen, specifiek uitgekozen, en onberispelijk gevormd. Ga mee op avontuur en beleef een leuke tijd. Het hebben van een Doge Token geeft je creatieve en commerciële rechten, evenals opname in de Doge Pound gemeenschap.

Elke Doge Penning is algoritmisch opgebouwd door het mengen van een verscheidenheid aan eigenschappen met verschillende mogelijkheden in de volgende categorieën: Achtergrond, Kleding, Oorbel, Ogen, Bril, Mond, Bont, en Hoed. Elke houder van een doggy mag een puppy minten. 

Doge Pound Puppie NFT

Doge Pound Puppies is een collectie van 10.000+ kunstwerken die alleen beschikbaar zijn voor de Doge Pond Houders. Elke OG Doge Houder kan een puppy slaan met elke eigenschap. De verhouding is 1:1, wat betekent dat je net zoveel puppy’s kunt maken als je OG Doges hebt. Open een krat en ontdek je puppy!

Waar kan ik Doge Pound kopen?

De Doge Pound NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Doge Pound NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]