Galactic Apes

Galactic Apes

Bereid je bemanningen voor, stel je schepen samen en herover het universum voor de glorie van de 9.999 unieke apen.

Bodemprijs (7dgn)

$326,53

Hoogste Prijs

$69.551,91

Handelsvolume (24u)

$1.369,48

Gem. Volume (24u)

$273,90

Tokens Verkocht

8517

Wallets Gekocht

7844

Galactic Apes NFTs uit de collectie

GalacticApe #4720

GalacticApe #4720

GalacticApe #6108

GalacticApe #6108

GalacticApe #5224

GalacticApe #5224

GalacticApe #8104

Galactic Ape NFT missies

Alleen de meest waardige en grootste van alle apen zullen hun bondgenoten redden van door oorlog verscheurde planeten, nieuwe werelden koloniseren en schatten roven uit rijke afzettingen in de diepste uithoeken van de ruimte.

Missies zijn het game mechanisme voor het Galactic Apes universum. Met je bemanning(en) zul je missies kunnen voltooien om andere GalacticApes NFTs en verzamelingen te slaan/op te eisen.

Voor missies heb je een bemanning nodig, maar je kunt ook meerdere bemanningen hebben om verschillende missies tegelijk uit te voeren. Afhankelijk van de samenstelling van je bemanning, zijn er grote voordelen ten opzichte van andere bemanningen.

De uitbreiding van Galactic Ape Universum

Jou apen zijn niet alleen een crew die je meeneemt op missies door het Galactic Apes universum, maar het begin van een reis die de deur zal openen naar alle soorten NFTs en de Galactic Apes uitbreiding in de Metaverse. Er zullen nieuwe collecties zijn, nieuwe artiesten, en jouw bemanning(en) zullen de sleutel tot dit alles zijn.

Waar kan ik Galactic Apes kopen?

De Galactic Apes NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Galactic Ape NFT kopen bij Binance NFT. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]