Bears Deluxe

Bears Deluxe

Bears Deluxe is een verzameling van 6.900 algoritmisch gegenereerde pixelbeer NFTs die leven op het Ethereum netwerk.

Bodemprijs (7dgn)

$2.264,15

Hoogste Prijs

$84.053,48

Handelsvolume (24u)

$16.553,35

Gem. Volume (24u)

$2.069,17

Tokens Verkocht

1439

Wallets Gekocht

1015

Bears Deluxe NFTs uit de collectie

Bears Deluxe #2785

Bears Deluxe #2785

Bears Deluxe #5153

Bears Deluxe #5153

Bears Deluxe #1639

Bears Deluxe #1639

Bears Deluxe #2768

Bears Deluxe #2768

Wat zijn Bears DeLuxe?

Bears Deluxe is een unieke verzameling van 6.900 algoritmisch gegenereerde beren die leven op de Ethereum blockchain. Het PixeI Mage Team heeft de beren in stadia vrijgegeven, beginnend met een voorraad van 1.900 op 28-29 augustus 2021, en vervolgens de rest vrijgegeven op 3 september 2021.  De Pixel Mage website “nieuws” thread geeft aan dat het Bears Deluxe project uitverkocht was op 20 september 2021. Beren waren aanvankelijk beschikbaar voor aankoop voor 0,01 ETH. 

Het Bears Deluxe project bevat ook een utility token genaamd “$HONEY” dat het hele ecosysteem voedt. Een beer zal in staat zijn om 1 $HONEY per dag te claimen met de totale voorraad van honing vermeld op 35.007.150 via de Pixel Mage website. De distributietijd is afhankelijk van het aantal bijen dat Deluxe overleeft. 

$HONEY voorziet in andere nutsvoorzieningen in het project zoals het creëren van Bees Deluxe, het kopen van BEAR VX karakters van de “HONEY Merchant,” en het gebruiken van honing om NFT schilderijen op het blockchain te zetten.

Bears DeLuxe $ HONEY

Bears Deluxe eigenaars die een actieve Hive bezitten kunnen een Bees Deluxe NFT minten voor 23$ HONEY. Maar Bees moeten gevoed worden met honing, elke 10 dagen 0,23$ HONEY, anders zullen ze niet overleven en kunnen ze geen aanspraak maken op meer $ HONEY. Door Bees te blijven creëren, blijft de $ HONEY flow bestaan.

Waar kan ik Bears Deluxe kopen?

De Bears Deluxe NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Bears Deluxe NFT kopen bij Binance NFT. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]