CryptoKitties

CryptoKitties

De NFT-collectie CryptoKitties zijn unieke 256-bits katten. Deze katten kunnen in een spel gehuurd, gefokt en verkocht worden.

Bodemprijs (7dgn)

$120,84

Hoogste Prijs

$2.099.957,00

Handelsvolume (24u)

$354,71

Gem. Volume (24u)

$177,36

Tokens Verkocht

11057

Wallets Gekocht

6259

CryptoKitties NFTs uit de collectie

Cecil Shytot

Cecil Shytot

Catsup Daintydaze

Moses Bahgirl

Moses Bahgirl

Countess

Countess

Wat zijn CryptoKitties?

In de basis zijn CryptoKitties op blockchain gebaseerde verzamelobjecten – unieke maar interactieve afbeeldingen van katten die deel uitmaken van een spel dat is ontworpen om meer CryptoKitties te maken.

Het is echt vrij eenvoudig. CryptoKitties zijn er in twee geslachten, heren en dames. Ze hebben allemaal een uniek 256-bits “genoom” dat de 12 “cattributen” van een individu bepaalt, waaronder de kleur van de ogen en vacht, het patroon en de kleuren van de vacht, de vorm van zijn mond en ogen, zoals goed zijn “purrstige” – een teken van zijn zeldzaamheid.

Kweek een paar en het slimme Kitty Ownership-contract van de game zal een nieuwe CryptoKitty creëren met attributen die door een algoritme uit het genoom van zijn ouders worden getrokken. CryptoKitties kunnen worden gehuurd voor de fokkerij of worden verkocht.

De populariteit van CryptoKitties

CryptoKitties waren de eerste NFT-verzamelobjecten die een grote hit werden. Ze waren zo populair toen ze werden gemaakt dat ze Ethereum effectief hebben gebroken, op een gegeven moment goed voor 95% van alle transacties op de blockchain.

Waar kan ik CryptoKitties kopen?

De CryptoKitties NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een CryptoKitties NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]