Bored Ape

Bored Ape Yacht Club

De Bored Ape Yacht Club is een verzameling van 10.000 unieke Bored Ape NFT’s – unieke digitale verzamelobjecten die leven op de Ethereum blockchain. 

Bodemprijs (7dgn)

$412.616,47

Hoogste Prijs

$3.758.202,80

Handelsvolume (24u)

$2.583.853,50

Gem. Volume (24u)

$645.963,40

Tokens Verkocht

8622

Wallets Gekocht

9931

Bored Ape Yacht Club NFTs uit de collectie

Bored Ape #1734

Bored Ape #1734

Bored Ape #7302

Bored Ape #7302

Bored Ape #1389

Bored Ape #1389

Bored Ape #240

Bored Ape Yacht Collectie uitgelegd

Jouw Bored Ape is tegelijkertijd je lidmaatschapskaart van de Yacht Club en geeft toegang tot members-only voordelen, waarvan de eerste toegang is tot THE BATHROOM, een gezamenlijk graffitibord. Toekomstige gebieden en extraatjes kunnen door de gemeenschap worden ontgrendeld door activering van de routekaart.

Elke Bored Ape is uniek en programmatisch gegenereerd uit meer dan 170 mogelijke kenmerken, waaronder uitdrukking, hoofddeksels, kleding, en nog veel meer. Alle apen zijn dope, maar sommige zijn zeldzamer dan anderen.

De apen worden opgeslagen als ERC-721 tokens op de Ethereum blockchain en gehost op IPFS.

Om toegang te krijgen tot gebieden die alleen voor leden toegankelijk zijn, zoals THE BATHROOM, moeten Apeholders aangemeld zijn met hun Metamask Wallet.

Bored Ape Yacht unieke NFTs

De Bathroom zal operationeel worden zodra de pre sale voorbij is. Het bevat een plek alleen maar toegankelijk voor wallets met ten minste een Ape erin. Zoals elke goede badkamer in een gezellige bar, is dit de plaats om op de muren te tekenen en alles op te schrijven wat je maar wilt. Een eigen stuk in het NFT wereldje.

Elke Ape houder kan om de vijftien minuten een pixel op de badkamer muur schilderen. Zie het als een gezamenlijk kunstexperiment voor de cryptosfeer. Een canvas alleen voor leden, voor de kritische geesten van crypto twitter.

Waar kan ik Bored Ape Yacht kopen?

De Bored Ape Yacht NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Bored Ape Yacht Club NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]