FLUF world

FLUF World

FLUF World is de thuisbasis van 10.000 unieke 3D-geanimeerde konijnen die als NFTs op het blockchain leven.

Bodemprijs (7dgn)

$46.124,40

Hoogste Prijs

$240.854,78

Handelsvolume (24u)

$78.899,69

Gem. Volume (24u)

$13.149,95

Tokens Verkocht

7792

Wallets Gekocht

6505

FLUF World NFTs uit de collectie

FLUF World #0

FLUF World #0

FLUF World #1

FLUF World #1

FLUF World #1012

FLUF World #1012

FLUF World #1020

Fluf World uitgelegd

Er is maar één ding waar FLUF’s meer van houden dan wortels, en dat zijn dope beats!
Dus geen FLUF NFT zou compleet zijn zonder een dans en soundtrack, elke Fluf heeft zijn eigen muziek.

Terwijl de grote fluffle zich over de wereld verspreidt, bevinden FLUF’s zich op allerlei exotische locaties, maar waar ze ook heen gaan, ze nemen het feest altijd met zich mee.

FLUF’s zijn programmatisch gegenereerd uit 270 kenmerken in 14 categorieën om volledig uniek te zijn met ten minste drie graden van scheiding. Dit sluit ook hun expressie, dans, scène en soundtrack uit.

FLUF’s worden opgeslagen als ERC721 tokens op de Ethereum blockchain. Eigenaren kunnen hun FLUF downloaden in MP4-, GIF- en PNG-formaat, met binnenkort 3D-modellen.

Het eigendom van een FLUF NFT geeft volledige commerciële rechten op dat personage.

Fluf World NFT

Makers die kunnen verschuiven van het werven van klanten naar het creëren van een gemeenschap zullen op de lange termijn winnen. De banden die worden gevormd van mens tot mens zijn zeer reëel en dit niveau van verbondenheid met de verschillende NFT projectgemeenschappen is een van mijn favoriete aspecten van NFTs in het algemeen, buiten de spel-veranderende maatschappelijke verschuivingen die niet-fungibele tokens zullen aandrijven in de nabije en lange termijn toekomst.

Laat me jouw Fluf NFT zien!

Waar kan ik Fluf World kopen?

De Fluf World NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een FLUF World NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]