Kaiju Kingz

Kaiju Kingz

Aanschouw de Kaiju Kingz; meer dan levensgrote pixel beesten die een stad bij jou in de buurt afbreken.

Bodemprijs (7dgn)

$173.334,86

Hoogste Prijs

$894.821,44

Handelsvolume (24u)

$212.112,45

Gem. Volume (24u)

$11.163,81

Tokens Verkocht

3758

Wallets Gekocht

4910

Kaiju Kingz NFTs uit de collectie

KaijuKing #3641

KaijuKing #3520

KaijuKing #3520

KaijuKing #3635

KaijuKing #3399

KaijuKing #3399

Wat is Kaiju Kingz NFT?

3,333 Genesis Kaiju Kingz zijn gecreëerd door Augminted Labs om het metaversum te beschermen. De gemeenschap draait om groei en het bieden van een plek voor de toekomst van web3 om te leren, bouwen en veroveren. Word lid van de Kingz en leef voor altijd als een legende. Er zijn 6666 baby’s om hen te vergezellen.

De $RWASTE, voortdurend gecreëerd door Genesis Kaiju Kingz, levert brandstof voor de DAO en geeft nut voor onze Kaijuz,  in het hart van het ecosysteem. 

De KaijuKingz gemeenschap richt zich op de toekomst en groei van Web3 door individuen te voorzien van de middelen en gereedschappen die nodig zijn om te bouwen en te overwinnen.

Kaiju Kingz extra's

De samenwerking tussen de leden van de gemeenschap en de makers geeft de boost voor de groei en uitbreiding van elk NFT project. De Kaiju Kingz collectie is een perfect voorbeeld van het creëren van duurzame projecten door symbiotische correspondentie tussen een gemeenschap van vroege gelovigen en ontwikkelaars.

Het meest onderscheidende kenmerk van deze collectie is de houder stemrecht toegang binnen de KaijuKingz DAO. Dit zorgt ervoor dat de leden van de gemeenschap en de liquiditeitsverschaffers ook daadwerkelijk kunnen deelnemen aan de ontwikkelingscyclus van het project.

Als de uitdagingen rond de ontluikende NFT-markt jou enthousiast maakt, is het nu een geweldig moment om te handelen!

Waar kan ik Kaiju Kingz kopen?

De Kaiju Kingz NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een KaijuKing NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]