MekaVerse

Een niet-fungibele token project met 8.888 NFTs, MekaVerse is voorzien van robot-stijl crypto art bekend als Mekas. Nog voor het minten, was MekaVerse al een van de meest gevraagde NFT projecten aller tijden. 

Bodemprijs (7dgn)

$1.821,29

Hoogste Prijs

$1.738.797,80

Handelsvolume (24u)

$19.412,29

Gem. Volume (24u)

$1.386,59

Tokens Verkocht

6285

Wallets Gekocht

6364

MekaVerse NFTs uit de collectie

Meka #110

Meka #110

Meka #648

Meka #648

Meka #492

Meka #492

Meka #2852

Meka #2852

MekaVerse NFTs

Het MekaVerse is een verzameling van 8.888 generatieve Meka’s, geïnspireerd op het Japanse Anime universum. Het project trok meer dan 200.000 volgers op Twitter en een Discord van meer dan 200.000 leden.

In de verre toekomst vechten coureurs in een wereld die verdeeld is in 4 Factions. Originals Meka, Mirage, F9, en Gadians zijn de Titanen die over deze planeet heersen. Bij welke Faction ga jij je aansluiten?

Elke MekaVerse NFT houder heeft toegang tot exclusieve evenementen op Discord, Twitter, en meer. Het Mekaversum stopt niet bij één planeet, het strekt zich uit tot ver daarbuiten!

Elk kunstwerk is origineel, met een eigen kleurenpalet en creatie. Het doel was om elke Meka uniek te maken, om kwaliteit boven kwantiteit te stellen.

MekaVerse toekomst

Na de presentatie van de originele Mekas, zal MekaVerse meer abstracte onderwerpen verkennen om een tweede, zeer aparte NFT drop te presenteren. Het doel is simpelweg om het universum esthetisch te vergroten, en elke relatie tussen de Meka Dimensies zal worden beschreven en uitgelegd.

Door artistieke disciplines te vermengen, en ook verder gaan dan de gangbare grafische stijl begeefd MekaVerse zich ver buiten de veilige norm.

Waar kan ik Mekaverse kopen?

De Mekaverse NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

 

Veelgestelde vragen

Je kunt een MekaVerse NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]