Cool Cats NFT

Cool Cats NFT

Cool Cats is een verzameling van 9.999 willekeurig gegenereerde en stylish samengestelde NFTs die bestaan op de Ethereum Blockchain.

Bodemprijs (7dgn)

$33.227,59

Hoogste Prijs

$1.112.830,50

Handelsvolume (24u)

$280.384,25

Gem. Volume (24u)

$28.038,43

Tokens Verkocht

8092

Wallets Gekocht

9842

Cool Cats NFTs uit de collectie

Cool Cat #7548

Cool Cat #7548

Cool Cat #9734

Cool Cat #9734

Cool Cat #292

Cool Cat #292

Cool Cat #5298

Cool Cat #5298

Wat zijn Cool Cats NFTs?

Cool Cats is een op Ethereum gebaseerde verzameling van 9.999 willekeurig gegenereerde NFTs. Het project en de omringende gemeenschap zijn aanzienlijk gegroeid sinds de lancering in juli 2021, en het project wordt vaak gezien als een van de 2021 “blue-chip” NFT in zijn vroege fasen.

De 1e generatie van Cool Cats (het team heeft gezinspeeld op het mogelijk maken van het “fokken” van toekomstige generaties ) is beperkt tot de 9.999 oorspronkelijk uitgebrachte katten, die allemaal willekeurig zijn samengesteld uit meer dan 300.000 kenmerk combinaties: een uniek lichaam, gezicht, hoed, en outfit.

Coole Cool Cats NFTs

Cool Cat houders ontvangen:

  • Toegang tot de Cool Cat gemeenschap
  • Willekeurige airdrops
  • Toegang tot toekomstige Cool Cat evenementen
  • Een niet-exclusieve licentie om alles te doen met hun persoonlijke Cool Cat NFTs.


Het Cool Cats project maakt ook gebruik van een “coolness” schaal. Het grootste deel van de Cool Cats zijn tussen de 3 en 6 punten waard. Hoe cooler de Cat, hoe meer deze waard wordt.

Er zijn 66 “super zeldzame” katten die volledig uniek zijn. De rest van de Cool Cats is helemaal blauw met een keur aan kostuums zoals ridderhelmen, TV-koppen, koksmutsen, enzovoort. Katten met complete outfits worden beschouwd als de zeldzaamste, of coolste. Bijvoorbeeld, een coole kat met een volledig geassembleerd piraten kostuum wordt als cooler beschouwd dan een kat met een piraten lijf en een beanie hoofd.

Waar kan ik Cool Cats NFT kopen?

De  Cool Cats NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Cool Cat NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]