JUNGLE FREAKS

JUNGLE FREAKS

Jungle Freaks is een verzameling van 100% HAND DRAWN FREAKS door de legendarische Hustler Mag Cartoonist George Trosley. Deze 10.000 Freaks leven en ademen op de Ethereum blockchain.

Bodemprijs (7dgn)

$1.296,83

Hoogste Prijs

$83.462,29

Handelsvolume (24u)

$886,79

Gem. Volume (24u)

$886,79

Tokens Verkocht

8710

Wallets Gekocht

9549

JUNGLE FREAKS NFTs uit de collectie

Jungle Freak #6555

Jungle Freak #6555

Jungle Freak #8057

Jungle Freak #5821

Jungle Freak #5821

Jungle Freak #7071

Jungle Freak #7071

Het ontstaan van de Jungle Freaks NFT

Het jaar is 2077, de mensheid is verdwenen en de zombies hebben de steden overspoeld en een groot deel van de militaire voorraden in beslag genomen. Ze hebben echter niet gerekend op de genetisch verbeterde woestheid en sluwheid van het gorilla regime. Het bolwerk van de gorilla-oase wordt aangevallen, maar ze zullen zich nooit overgeven.

Jungle Freaks is een verzameling van 100% HAND DRAWN FREAKS door de legendarische Hustler Mag Cartoonist George Trosley. Deze 10.000 Freaks leven en ademen op de Ethereum blockchain.

Extra's van Jungle Freaks NFTs

Een grote plus is de dagelijkse $JUNGLE token beloningen voor alle houders van Jungle Freaks.

Het $JUNGLE token is het levensbloed zijn van alle dingen in de Jungle Freak gemeenschap. Als meer nut en functionaliteit wordt uitgerold om waarde te leveren aan de gemeenschap, zal het $JUNGLE token het middelpunt zijn van transacties en profiteren van nieuwe functionaliteit. Houders van Jungle Freaks NFTs zullen in staat zijn om, om door middel van staking het token te oogsten.

Waar kan ik Jungle Freaks kopen?

De Jungle Freaks NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Jungle Freak NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]