Doodles

Doodles

Doodles is een community-gedreven verzamelobjecten 10000 stuks NFT project.

Bodemprijs (7dgn)

$84.540,25

Hoogste Prijs

$1.443.602,00

Handelsvolume (24u)

$955.671,06

Gem. Volume (24u)

$53.092,84

Tokens Verkocht

7833

Wallets Gekocht

10491

Doodles NFTs uit de collectie

Doodle #7723

Doodle #2517

Doodle #2517

Doodle #9100

Doodle #9100

Doodle #6496

Doodle #6496

Wat zijn Doodle NFTs?

Doodle NFT’s zijn opgebouwd uit meer dan honderd spannende kenmerken van gezichten, haar, hoeden, lichaam en achtergronden. Elke Doodle is een uniek, niet-fungibel token (NFT) op de Ethereum-blockchain.

Het bezitten van een Doodle stelt u in staat om deel te nemen aan het coördineren van de Doodles Community Treasury. Deze schatkist zal worden bezaaid met 420 ETH na afloop van de openbare verkoop! Houders kunnen stemmen voor ervaringen, activaties en campagnes die de Doodles ten goede komen.

Het stappenplan voor Doodles is gezamenlijk en zal worden bepaald door Doodle-houders. Met vindingrijke ideeën, voldoende middelen en coördinatie, geloven we dat we Doodles naar elke verticale van de populaire cultuur kunnen brengen!

Doodle NFT toekomst

De oprichters hebben een plan om dit een van de meest begeerde gemeenschappen te maken om deel van uit te maken. Er bestaat een gemeenschapsfonds met 650ETH aan opbrengsten uit de openbare munt. Houders kunnen stemmen voor ervaringen, campagnes en activaties die ten goede komen aan de Doodles. Via forum.doodles.app kunnen houders voorstellen indienen waar de gemeenschap over stemt. Als het voorstel het haalt, worden de fondsen toegekend.

 

Waar kan ik Doodles kopen?

De Doodles NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Doodle NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]