CryptoPunks

CryptoPunks

10.000 unieke verzamelbare karakters met bewijs van eigendom opgeslagen op de Ethereum blockchain. Het project dat de moderne CryptoArt beweging inspireerde.

Bodemprijs (7dgn)

Hoogste Prijs

Handelsvolume (24u)

Gem. Volume (24u)

Tokens Verkocht

Wallets Gekocht

CryptoPunks NFTs uit de collectie

Punk #4796

Punk #4796

Punk #9119

Punk #9119

Punk #5294

Punk #6872

Punk #6872

Cryptopunks uitgelegd

De CryptoPunks zijn 10.000 uniek gegenereerde karakters. Geen twee zijn precies gelijk, en elk van hen kan officieel eigendom zijn van een enkele persoon op de Ethereum blockchain. Oorspronkelijk konden ze gratis worden geclaimd door iedereen met een Ethereum portemonnee, maar alle 10.000 werden snel geclaimd. Nu moeten ze van iemand worden gekocht via de marktplaats die ook in de blockchain is ingebed. Via deze markt kun je punks kopen, erop bieden en te koop aanbieden. 

Punks met een blauwe achtergrond zijn niet te koop en hebben geen huidige biedingen. Punks met een rode achtergrond zijn beschikbaar voor verkoop door hun eigenaar. Punks met een paarse achtergrond ten slotte kan ook op geboden worden.

The CryptoPunks are 24×24 pixel art images, generated algorithmically. Most are punky-looking guys and girls, but there are a few rarer types mixed in: Apes, Zombies and even the odd Alien. Every punk has their own profile page that shows their attributes as well as their ownership/for-sale status

De verwachting van Cryptopunks

CryptoPunks is nog maar een paar jaar oud en is nu al een serieus project in de NFT ruimte. Alle noodzakelijke informatie over het project is al lange tijd openbaar. Punks zijn geboren, en zullen blijven bestaan, onwrikbaar, op het Ethereum blockchain – dus het is veilig om aan te nemen dat er het success alleen maar zal toenemen.

Met de NFT ruimte die zo snel groeit als ze is, zal Punks altijd een mijlpaal blijven – wat fantastisch is voor zowel de makers als de verzamelaars. Zoals gesteld door GMoney, “CryptoPunks zal een zeer grote pijler van de NFT gemeenschap blijven. Ze hoeven niet te evolueren en er hoeft niets te gebeuren voor hen om hun plaats in de geschiedenis te cementeren.”

Waar kan ik Cryptopunks kopen?

De Cryptopunks NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een CryptoPunks NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]