Mutant Cats

Mutant Cats

Mutant Cats NFT’s zijn 9.999 katten die zijn gemuteerd door een mysterieuze ziekte, waardoor ze vreemde eigenschappen hebben zoals cyclops ogen, gammastraal huid, en radioactief slijm.

Bodemprijs (7dgn)

$1.332,69

Hoogste Prijs

$58.771,36

Handelsvolume (24u)

$3.804,49

Gem. Volume (24u)

$543,50

Tokens Verkocht

9536

Wallets Gekocht

10011

Mutant Cats NFTs uit de collectie

Mutant Cat #3412

Mutant Cat #3412

Mutant Cat #3335

Mutant Cat #3335

Mutant Cat #3619

Mutant Cat #7522

Mutant Cat #7522

Wat zijn Mutant Cats?

Mutant Cats is een verzameling van 9.999 kleurrijke NFT’s in avatar-stijl. Dit zijn echter niet de doorsnee internet-geliefde katjes. Door een mysterieuze ziekte hebben alle katten genetische mutaties ondergaan.

Als resultaat hebben we een indrukwekkende verzameling van eenogige, radioactieve of zelfs groene katten met unieke accessoires waar de hele NFT wereld gek van is!

 

Mutant Cats NFTs extra's

Behalve dat ze cool zijn om naar te kijken, bieden Mutant Cats NFTs hun eigenaars ook:

  1. Toegang tot en stemrecht over de Mutant Cats DAO (decentralized autonomous organization)
  2. 10 $FISH tokens per dag per Mutant Cat NFT
  3. Mutant Cat NFT staking en airdrops
  4. De DAO (Decentralized Autonomous Organization) heeft een uniek doel. Het doel is om royalty’s die worden geïnd uit de verkoop van Mutant Cats op OpenSea te gebruiken om de DAO-schatkist te financieren. Vervolgens wordt het geld van de schatkist besteed aan het kopen van Cool Cats NFTs.

 

Cool Cats NFTs zijn een andere verzameling van 9.999 willekeurig gegenereerde katten. Ze dateren echter van voor de Mutant Cats en hebben een blue-chip status onder NFT-verzamelaars.

Waar kan ik Mutant Cats kopen?

De Mutant Cats NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Mutant Cat NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]