CyberKongz

CyberKongz

CyberKongz zijn unieke en willekeurig gegenereerde 2D/3D NFT Social Avatars voor je online ervaringen. Sommige zien er normaal uit. Sommige zien er vreemd uit. Sommige zijn gewoon verdomd cool en er zijn CyberKongz die er zelfs bekend uit zien!

Bodemprijs (7dgn)

$26.182,66

Hoogste Prijs

$1.462.274,40

Handelsvolume (24u)

$103.962,72

Gem. Volume (24u)

$17.327,12

Tokens Verkocht

2294

Wallets Gekocht

3474

CyberKongz NFTs uit de collectie

CyberKong #4630

CyberKong #4630

CyberKong #4537

CyberKong #4537

CyberKong #2165

CyberKong #2165

CyberKong #2839

CyberKong #2839

Cyberkong NFTs

Genesis CyberKongz zijn de eerste 1.000 CyberKongz die in 2021 werden uitgebracht en oorspronkelijk werden aangeprezen als de “OG-profielfoto’s van de 2D-sociale wereld”.

Ze maken deel uit van de grotere CyberKongz-collectie, die 3.852 gepixelde apen omvat met een reeks attributen en accessoires.

Het bezit van een van de eerste duizend Genesis Kongz geeft houders dagelijks 10 $BANANA tokens voor de komende 10 jaar. Gebruikers kunnen kiezen om hun $BANANA tokens te verkopen of ze gebruiken om hun Kongz een andere naam te geven of hun Kongz biografie te veranderen.

De token ontgrendelt ook exclusieve kanalen in de CyberKongz Discord server – een extra bonus voor degenen die graag willen deelnemen aan de CyberKongz gemeenschap en hun Genesis-status willen uitbouwen.

Daarnaast kunnen BANANA tokens gebruikt worden om aangepaste uitrusting en draagbare items te kopen voor CyberKongz VX avatars – een collectie van speelbare voxel-gebaseerde avatars die zich bevinden in The Sandbox metaverse.

CyberKong NFTs verwachting

De verbazingwekkende prijsstijging in 2021 heeft geleid tot recordaankopen en een plotseling verlangen om een aap te bezitten voordat de prijs onbereikbaar wordt voor NFT eigenaars.

Een gebruiker in 2021 betaalde een record van 180 ETH ($601k) voor Genesis Kongz #52 terwijl een andere NFT ‘Whale’ – AvariceVault – vier Genesis Cyberkongz heeft verzameld in slechts 17 dagen voor een totaal van 473 ETH ($1.6M).

De prijsstijging wordt verwacht aan te houden in 2022.

Waar kan ik CyberKongz kopen?

De CyberKongz NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

 

Veelgestelde vragen

Je kunt een CyberKong NFT kopen bij OpenSea. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]