coinbase

Coinbase NFT

Afgelopen Oktober werd Coinbase NFT aangekondigd, een peer-to-peer marktplaats die het minten, NFT kopen, tentoonstellen en ontdekken van NFT artwork gemakkelijker dan ooit zal maken.

Net zoals Coinbase miljoenen mensen hielp om voor het eerst toegang te krijgen tot Bitcoin op een gemakkelijke en vertrouwde manier – gaat Coinbase hetzelfde doen voor de NFT crypto.

Blockchain

Ethereum

Betaalmiddel

TBC

Betaalmiddel

TBC

Biedt systemen

Timed Auction

Actief sinds

2019

All Time Volume

$4.03 B

Actieve handelaars

56 milion traders -2021

Royalties

Artists’ choice

Wat is Coinbase NFT?

Ook Coinbase blijft niet achter in de NFT revolutie. Met de komst van de Coinbase NFT marketplace zullen verzamelaars NFTs kunnen minten, tentoonstellen, NFT kopen, en verkopen. Bouwend op het bestaande infrastructuur van de Coinbase marketplace ben je gegarandeerd van dezelfde veilige en gebruiksvriendelijke ervaringen bij het handelen in NFTs. Net zoals wanneer je handelt in Bitcoin op Coinbase kun je handelen in NFT crypto. Wanneer je niet kunt wachten kun je eventueel terecht bij Binance NFT.

De Coinbase NFT Marketplace, zet de artiest op de eerste plaats. Ze maken NFTs toegankelijker door gebruikersvriendelijke interfaces te bouwen die de complexiteit achter de schermen wegnemen. Ze voegen sociale functies toe die nieuwe wegen openen voor conversatie en ontdekking. En Coinbase belooft de artiesten gemeenschap exponentieel te laten groeien, een overwinning voor artiesten en voor fans.

Coinbase NFT artwork maakt creativiteit prioriteit

Het creëren van een NFT moet zo eenvoudig zijn als het tikken op een paar knoppen. Alles wat ingewikkelder is, is een barrière voor creativiteit. Coinbase NFT wordt een peer-to-peer marktplaats die de verbeelding de ruimte geeft. Met een intuïtief ontwerp, gebouwd bovenop een gedecentraliseerde marktplaats, zet Coinbase NFT de kunst en de ervaring van de kunstenaar op de voorgrond.

Aanbod Coinbase NFT

Een belangrijk onderdeel van de NFT ervaring bij Coinbase is controle. Coinbase NFT zal het voor artiesten makkelijk maken om creatieve controle te behouden door middel van gedecentraliseerde contracten en metadata transparantie. Alle NFT artwork op het blockchain netwerk van Coinbase zijn on-chain.

De initiële lancering zal Ethereum gebaseerde ERC-721 en ERC-1155 standaarden ondersteunen met multi-chain ondersteuning gepland kort daarna. Coinbase NFT zal de beste gebruikerservaring bieden zonder limiteringen te creëren voor artiesten. Ook voor handelaren zal het NFT kopen een makkelijk proces zijn.

Het ontwikkelen van een gemeenschap

Kopen en verkopen zullen kernfuncties zijn bij Coinbase NFT. Er zal een levendige, veilige marktplaats zijn. Maar bij Coinbase NFT geloven dat ze nog veel meer te kunnen bieden. Bij Coinbase NFT nemen ze de sociale betrokkenheid serieus. Door connecties te bevorderen, zal Coinbase NFT artwork makers, verzamelaars en fans helpen een gemeenschap op te bouwen.

Gebaseerd op je interesses zullen zij je persoonlijke feed samenstellen. Je profiel toont al jouw NFTs op één plek, zodat je in contact komt met gelijkgestemde fans of artiesten. Het sociale element geeft vorm aan de toekomst door passies te delen, nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen en de verbeelding aan te wakkeren.

Het handelen in NFTs kan gecompliceerd doen lijken maar niets is minder waar. We hebben hierom dan ook een beginnerscursus NFT ontwikkeld waar we alle ins en outs laten zien om succesvol NFTs te kunnen handelen. Je kunt je hier gratis aanmelden voor de beginnerscursus NFT.

Coinbase NFT Voordelen

Vertrouwd platform geeft een zeer goede reputatie

Coinbase is geen nieuwe speler en geniet al van een jarenlange goede reputatie in de crypto wereld. Met miljoenen gebruikers elke week weet Coinbase precies hoe ze zijn gebruikers tevreden moet houden, en hierbij ervoor te zorgen dat er in honderde digitale activa kan worden gehandeld. Het Coinbase NFT marketplace zal hier niet voor onder doen. 

Coinbase maakt al gebruik van smartchain contracten op het ETH netwerk voor snelle transacties.

 

Marktplaats Betaalmethoden

Een paar van de NFT Marktplaatsen die er zijn accepteren stortingen en betalingen via credit of debit card, en sommigen accepteren zelfs PayPal stortingen.

Het Coinbase NFT platform zal aangesloten zijn op het Coinbase platform, hierdoor zul je naar alle waarschijnlijkheid dezelfde betaalmogelijkheden kunnen gebruiken. Denk aan SEPA, creditcard en natuurlijk met ETH via jouw Coinbase wallet

Hoe veilig is Coinbase?

Regelgeving.

De Coinbase NFT Marketplace zal worden ondersteund door het Coinbase cryptocurrency marktplaats. Coinbase voldoet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving in elk rechtsgebied waarin het actief is.

Veiligheid.

Coinbase gebruikt toonaangevende beveiligingspraktijken om stortingen en activa van klanten veilig te houden. Dat gezegd hebbende, er zijn altijd enkele risico’s bij het gebruik van cryptocurrency, dus het is essentieel om online best practices te volgen om de accountinformatie veilig te houden.

Met name 98% van de activa van klanten wordt offline opgeslagen met behulp van koude opslag in een netwerk van kluisjes over de hele wereld, ondersteund door digitale en papieren back-ups. Voor de website worden encryptie en beveiliging volgens banknormen gebruikt. Bovendien moet voor alle rekeningen twee-factor authenticatie worden gebruikt, een maatregel om te voorkomen dat anderen op je rekening kunnen inloggen tenzij ze fysieke toegang tot je telefoon hebben.

Zelfs met deze sterke beveiligingsmethoden, zijn duizenden gebruikers het slachtoffer geworden van hackers en regelingen die hun accounts hebben leeggehaald. Het is essentieel om unieke, willekeurige wachtwoorden te gebruiken op financiële websites zoals Coinbase om dit soort verlies te voorkomen. Als iemand toegang heeft tot jouw e-mail of telefoon, kunnen ze mogelijk ook toegang krijgen tot uw account, dus houd deze altijd privé. Dit geld niet alleen voor Coinbase, dit is een algemene regel voor alle blockchain netwerken.

Andere NFT marktplaatsen

Veelgestelde vragen

De Coinbase NFT Marketplace is een platform waar verzamelaars NFTs (non-fungible tokens) kunnen minten, kopen en verkopen.

We moeten nog even afwachten, maar ETH zal waaschijnlijk het betaalmiddel worden.

De Coinbase NFT Marketplace zal worden ondersteund door het Coinbase cryptocurrency marktplaats. Coinbase voldoet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving in elk rechtsgebied waarin het actief is.

Zodra ze live zijn zul je makkelijk instaat zijn om een collectie te kunnen verkopen op Coinbase NFT.

Coinbase NFT zal een hoop soorten NFTs op de marktplaats aanbieden. Denk aan collecties en art.