Mutant Ape Yacht Club

Mutant Ape Yacht Club

De MUTANT APE YACHT CLUB is een verzameling van maximaal 20.000 Mutant Apen die alleen kunnen worden gecreëerd door een bestaande Bored Ape bloot te stellen aan een flesje MUTANT SERUM of door een Mutant Ape te kopen in de openbare verkoop.

Bodemprijs (7dgn)

$84.419,73

Hoogste Prijs

$2.782.076,20

Handelsvolume (24u)

$2.472.674,80

Gem. Volume (24u)

$88.309,81

Tokens Verkocht

11897

Wallets Gekocht

16119

Mutant Ape Yacht Club NFTs uit de collectie

Mutant Ape #9029

Mutant Ape #9029

Mutant Ape #8480

Mutant Ape #8480

Mutant Ape #6499

Mutant Ape #6499

Mutant Ape #4899

Mutant Ape #4899

Het ontstaan van Mutant Ape NFTS

Wat is Mutant Ape Yacht Club? MAYC is een verzameling apen vergelijkbaar met de originele BAYC, maar met een zombie-achtig, mutant thema. Houders van de oorspronkelijke 10.000 BAYC NFT’s kregen een flesje mutant serum van een willekeurig niveau in de lucht gedropt: M1, M2, en M3. 

Deze werden willekeurig uitgedeeld aan wallets die de NFTs bevatten. Als M1- of M2-mutant serum aan een aap werd gegeven, kon deze een nieuwe gemuteerde aap creëren die enkele eigenschappen met zijn oorspronkelijke vorm gemeen had. M3-serum flacons daarentegen zouden een gloednieuwe gemuteerde Aap kunnen creëren die niet verwant is aan het origineel, waardoor hij nog zeldzamer zou kunnen worden.

 

Mutant Ape Yacht Club voordelen

De Bathroom is een ander ledenvoordeel waar Ape-houders elk kwartier een pixel kunnen schilderen op een virtuele badkamer wallet. Dit is voor de Bored Ape, en Mutant Ape houders. De bathroom biedt verder niets anders dan een gemeenschappelijk tekenbord. Maar net als de andere clubvoordelen helpt het om de verzamelaars geïnteresseerd te houden in het project en zijn universum.

Yuga Labs beweert dat MAYC het “laatste niveau van lidmaatschap” is voor Ape-houders. Vanaf nu zal het team zich richten op het toevoegen van meer nut en voordelen voor BAYC-leden.

Waar kan ik Mutant Ape Yacht Club kopen?

De Mutant Ape Yacht Club NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Mutant Ape NFT kopen bij Binance. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]