The Humanoids

The Humanoids

De Humanoids is een verzameling van 10.000 unieke Humanoids die leven op de Ethereum blockchain. Je Humanoid doet dienst als lidmaatschapskaart en geeft toegang tot voordelen zoals loterijen, weggeefacties en meer.

Bodemprijs (7dgn)

$3.518,97

Hoogste Prijs

$76.507,10

Handelsvolume (24u)

$9.442,62

Gem. Volume (24u)

$393,44

Tokens Verkocht

9023

Wallets Gekocht

9706

The Humanoids NFTs uit de collectie

Humanoid #1016

Humanoid #1016

Humanoid #4286

Humanoid #6534

Humanoid #6534

Humanoid #9904

Wat is een Humanoid NFT?

Elke Humanoid is een uniek stukje digitaal 3D artwork dat gegenereerd is uit een mix van ~150 verschillende eigenschappen. Alle Humanoids zijn dope, maar sommige zijn zeldzamer dan andere.

Humanoid NFT toekomst

De Humanoids-collectie heeft een solide toekomst visie. Toen 75% van de Humanoids uitverkocht was, begon het team met de ontwikkeling van een merchandise-winkel exclusief voor leden. Het doel van het project is om de winkel te lanceren en merch weg te geven in Q1 2022. Daarnaast houden ze momenteel een community-exclusieve loterij waarbij leden kans maken om ETH te winnen.

Zodra de gehele collectie uitverkocht is, heeft het project een community wallet opgezet met 15 ETH. Op 15 oktober zal het team de details bekendmaken over hoe, wanneer en waar de wallet zal worden gebruikt.

Het project werkt ook aan het vrijgeven van renders van hoge kwaliteit van de NFT’s. “We zijn begonnen met het renderen van 4K-resolutie van je Humanoids!”, kondigde het team aan op Discord. “Dit zal je een duidelijker en meer high definition beeld geven van je toch al geweldige Humanoids!”

Waar kan ik The Humanoids kopen?

De The Humanoids NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Binance is een wereldwijde crypto exchange waar je ook NFT’s kunt kopen en verkopen.

Klik hier om direct naar Binance NFT te gaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt een Humanoid NFT kopen bij Binance NFT. Dit is een marktplaats waar je NFT’s kunt verhandelen. Voor het kopen van NFT’s gebruik je ETH (Ethereum). Je dient dus eerst over een wallet met Ethereum te beschikken voordat je NFT’s kunt kopen.

Je kunt geld verdienen door het kopen en verkopen (met winst) van NFT’s. De prijzen van NFT’s variëren enorm en bepaalde NFT’s kunnen plotseling flink in waarde stijgen. Houdt ook rekening met de koers van ETH bij het kopen en verkopen van NFT’s, dit kan de waarde ook flink beïnvloeden.

Bij het kopen en verkopen van NFT’s betaal je transactiekosten, dit zijn de zogenaamde ”gas fees”. Deze kosten betaal je voor het minen dat plaatsvindt bij het handelen van NFT’s.

Dictum maecenas vulputate volutpat proin pulvinar sed bibendum tincidunt. Dapibus mattis pretium velit sollicitudin leo turpis. Auctor molestie dapibus nisl hendrerit amet donec lobortis.

© 2021 All rights reserved

NFT's

[naam]

NFT collecties

[naam]

NFT marktplaatsen

OpenSea
Binance
FTX
Axie
Coinbase
Rarible

Partners

[naam]