[ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol])

[ccw_coin_name] verwachting [ccw_coin_symbol] koers

[ccw_current_price]

Koers 24 uur

stijging van 4,48%

Koers 7 dagen

stijging van 2,48%

Koers 30 dagen

daling van 4,05%

Koers 1 jaar

daling van 52,04%

Market Cap

$7.720.736.974

Market Cap positie

10

Hoogste koers ooit

$2,92

Hoogste koers dit jaar

Onbekend

Soort crypto

harmony ecosystem

24 uur volume

$311.747.311

Circulerend aanbod MATIC’s

8.868.740.690

Max aanbod MATIC’s

10.000.000.000

De koers van [ccw_coin_name]

De koers van Polygon staat momenteel op $0,87. De hoogste Polygon koers ooit gemeten is $2,92 en de laagste Polygon koers ooit gemeten is $0,003. Hieruit kun je opmaken dat Polygon, net zoals in feite elke andere cryptocurrency, een hoge prijsvolatiliteit heeft. Door deze hoge prijsvolatiliteit is het een uitdaging om een juiste Polygon prognose te maken. Want hoe schat je de Polygon koersverwachting in? Op NFTMARKETCAP nemen we je mee in de wereld van MATIC, zodat jij goed voorbereid de  cryptomarkt betreed. Wil je meteen Polygon (MATIC) kopen? Dat kan bij een van onze vertrouwde partners: Bitvavo of Coinmerce

De toekomst van [ccw_coin_name]

Als je Polygon koopt wil je natuurlijk weten wat de MATIC koersverwachting is. Want als de Polygon prognose aangeeft dat de MATIC koers gaat dalen wacht je natuurlijk liever even met het kopen van de cryptomunt. Het zou zonde zijn als je net voor een X bedrag aan Polygon hebt gekocht en dat de koers ineens daalt. Dat terwijl de koersverwachting en het laatste Polygon nieuws op het moment niet zo positief was. Dit gaat jou natuurlijk niet overkomen. Om het juiste moment voor de aankoop van Polygon te vinden kun je een aantal dingen doen. We gaan ze voor je langs, zodat je het de volgende keer zelf kunt doen.

Allereerst kijk je naar de huidige koers van Polygon. Die is momenteel $0,87. Om een goed beeld te krijgen van de conditie van de cryptomunt kijk je naar de hoogste en laagste koers die hij heeft gekend. Bij Polygon zijn die waardes $0,003 en $2,92. Nu heb je een idee wat de huidige MATIC koers is ten opzichte van het verleden. Hetzelfde kun je doen voor de afgelopen 24 uur ($0,83 – $0,88) en het afgelopen jaar (Onbekend – Onbekend). Om te erachter te komen hoe groot Polygon is kijk je naar de marktwaarde. Bij MATIC is de totale waarde momenteel $7.720.736.974. Afhankelijk van wat voor soort crypto investeerder jij bent kun je bepalen of dit het juiste moment is om in te stappen. Sommige investeerder vinden het interessant als de munt ten opzichte van het verleden erg laag staat, zij zien dat als een mooi moment om in te stappen. Andere investeerders zullen juist instappen als de munt sterk is gegroeid en de prognose is dat deze blijft groeien.

Stel de Polygon koers bevalt je en je vindt het een goed moment om de Polygon markt te betreden. Voordat je deze stap neemt, ga je nog naar twee dingen kijken: andere Polygon verwachtingen en het Polygon nieuws. Het kan altijd waardevol zijn om andere Polygon prognoses te bekijken van experts en specialisten die veel tijd besteden aan het analyseren van MATIC data. Daarbij is het van belang dat je altijd goed op de bron let, zodat je niet als pion gebruikt wordt in een strategisch spel van investeerders. Er zijn investeerders die met hun eigen Polygon prognoses de markt willen beïnvloeden. Tot slot let je op het Polygon nieuws. De media heeft namelijk een grote invloed op de koer van Polygon en alle andere cryptocurrencies. Het verleden heeft laten zien dat een simpele tweet of gebeurtenis drastische gevolgen kan hebben in de cryptowereld.

Wat gaat [ccw_coin_name] doen?

Nu je enigszins je eigen Polygon prognose kunt maken brand je natuurlijk de vraag: Wat gaat Polygon (MATIC) doen? Gaat de koers van Polygon stijgen? Of gaat de koers van Polygon dalen? Helaas, of wellicht gelukkig, heeft niemand op aarde hier het antwoord op. Het is namelijk onmogelijk om hier een antwoord op te geven. We gaan je toch proberen te helpen om je hier wat wijzer in te maken. Hiervoor gaan we kijken hoe je verschillende Polygon verwachtingen kunt benaderen. In dit voorbeeld kijken we naar de MATIC verwachting 2023, MATIC verwachting 2025, en MATIC verwachting 2030.

Polygon verwachting 2023

De MATIC verwachting van 2023 is in principe het meest betrouwbare uit dit rijtje. Dat komt omdat je het minst ‘ver’ in de toekomst kijkt. Daarom is bij de Polygon verwachting 2023 het Polygon nieuws extra belangrijk. Het huidige nieuws heeft namelijk meer invloed op de nabije toekomst. Maar ook de [cww_coin_symbol] data en andere professionele prognoses spelen een even grote rol bij de Polygon verwachting van 2023. En laat je niet misleiden of verrassen, ondanks dat de verwachting in de na nabije toekomst is en alle professionele prognoses en het [cww_coin_symbol] nieuws positief zijn, kan de koers onverwachts ontzettend dalen.

Polygon verwachting 2025

De MATIC verwachting van 2025 is in feite moeilijker te bepalen dan die van 2023. Dat komt omdat je verder in de toekomst kijkt. Het is belangrijk hiermee rekening te houden als je de een Polygon prognose van 2025 leest. Wat het Polygon nieuws betreft, is het handig om selectief te zijn in onderwerpen. De digitalisering, economische groei en crypto acceptatie zijn onderwerpen die invloed hebben op het langer termijn. 

Polygon verwachting 2030

Kijk je liever ver vooruit? Dan wil je de Polygon verwachting van 2030 weten. De Polygon prognose van 2023 zal het meest onzeker zijn. Tussen nu en 2030 kan er namelijk een heleboel veranderen. Het is dus belangrijk dat je naast de koersverwachting van 2030 ook altijd goed kijkt naar prognoses op korter termijn.

Andere coins