Een paar dagen nadat SpaceCatch de voltooiing van de eerste fase van de $CATCH token voorverkoop aankondigde, waarbij $600.000 werd opgehaald, is SpaceCatch al snel over de helft van het beoogde fondsenwervingbedrag van $2,2 miljoen en heeft nu al $1,6 miljoen bereikt.

De eerste fase van hun voorverkoop, waarbij ze $600.000 ophaalden, werd in minder dan 10 dagen afgerond. Daarna hebben ze al $1,6 miljoen opgehaald, waardoor de opwinding en FOMO toenamen en het opmerkelijke potentieel van SpaceCatch werd benadrukt.

SpaceCatch voorverkoop haalt indrukwekkende doelen – haalt $1.6M+ op in totaal en $400K in de laatste 72 uur

SpaceCatch, een cryptoproject op de hoek van blockchain gaming, Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR), heeft gisteren bekendgemaakt dat het meer dan $ 1,5 miljoen heeft binnengehaald tijdens de voorverkoop van token.

De aankondiging werd op 14 december 2023 gedeeld via het Twitter-account van SpaceCatch en in de daaropvolgende 72 uur werd nog eens $400.000 opgehaald, waarmee het totaal op $1,6 miljoen kwam.

Volgens de laatste update heeft SpaceCatch met succes de grens van $1,6 miljoen bereikt in de voorverkoop, wat een aanzienlijke vooruitgang betekent op weg naar het uiteindelijke doel van $2.200.000.

Het meest verbazingwekkende aspect is dat de laatste $400.000 in de afgelopen 72 uur werd opgehaald, wat de authentieke FOMO en de sterke betrokkenheid van vroege investeerders bij dit project laat zien. Het benadrukt de kracht van een ondersteunende gemeenschap waar leden echt in het project geloven en graag willen bijdragen aan de groei ervan, ongeacht de uitdagingen.

Gezien het huidige momentum willen vroege investeerders misschien snel handelen om $CATCH te kopen tegen de huidige prijs van $0,08. Met minder dan $600.000 over om op te halen, zal de aankomende launchpad ronde $CATCH tokens aanbieden vanaf $0,09, dus de huidige fase biedt een verleidelijke kans voor degenen die $CATCH willen kopen tegen een gunstigere prijs.

Bovendien krijgen investeerders die deelnemen aan de voorverkoop niet alleen $CATCH tokens, maar ook exclusieve toegang tot alle aankomende evenementen en initiatieven binnen het CATCH ecosysteem.

Terwijl de waarde van de $CATCH blijft stijgen, zijn vroege investeerders klaar om te profiteren van een potentieel lucratieve kans.

Het aankoopproces van $CATCH

Personen die hun reis willen beginnen als een vroege investeerder in de $CATCH tokens voorverkoop, moeten:

  1. Ervoor zorgen dat ze een van de ondersteunde wallets hebben. Ze kunnen een lijst van ondersteunde wallets vinden op SpaceCatch’s website onder de “Connect Wallet” knop.
  2. Klik op “Portemonnee koppelen” en kies de juiste optie. Na het koppelen van een portemonnee hebben ze drie keuzes:

Over SpaceCatch

SpaceCatch is een cryptogame waarin verschillende technologieën en spelmodellen zijn verwerkt en die een van de boeiendste op blockchain gebaseerde games tot nu toe is. Met een primaire focus op augmented reality (AR) en virtual reality (VR) heeft SpaceCatch een universum gecreëerd met een uitzonderlijk intrigerend verhaal.

In het SpaceCatch-universum zijn aliens onze wereld binnengevallen en de spelers, bekend als Catchers, hebben de cruciale missie om de vrede op aarde te herstellen. De aliens hebben verschillende krachten en hoewel ze een enorme uitdaging vormen om te vangen, kunnen spelers hun vaardigheden verbeteren om effectief met ze te concurreren.

SpaceCatch gebruikt twee verschillende spelmodellen: Spelen om te verdienen (P2E) en Bewegen om te verdienen (M2E). Beide modellen nodigen gebruikers uit om zich te verdiepen in het SpaceCatch-sterrenstelsel en zich te verdiepen in de complexiteit van de buitenaardse bedreiging van de aarde. Bovendien kunnen gebruikers in de spelmodus M2E de kracht van AR ervaren door de SpaceCatch-wereld naadloos te laten versmelten met levensechte details en omgevingen.

Blijf op de hoogte

Voor meer details over SpaceCatch en de lopende token voorverkoop, kun je terecht op de officiële website en blijf in contact op Telegram, Discord, Twitter, YouTube, Instagram, Medium en CoinMarketCap.