Earth Attack is meer dan alleen een NFT-project. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap die inclusie, entertainment, educatie en een diepe fascinatie voor UFO’s en de ruimte combineert.

Blockchain en rarity tiers

Earth Attack bouwde zijn collectie op Polygon Blockchain, voorheen bekend als Matic Network. Het is een Layer 2 schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum, ontworpen om snellere en goedkopere transacties te bieden met behoud van hoge veiligheid en decentralisatie. Door de schaalbaarheidsproblemen van Ethereum aan te pakken, verbetert Polygon de bruikbaarheid en efficiëntie van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en smart contracts.

Polygon’s gebruik van Proof of Stake (PoS) voor transactie validatie draagt bij aan de duurzaamheid, wat de aantrekkingskracht verder vergroot met lage gas kosten. Daarnaast heeft het Polygon netwerk zijn Green Manifesto: een smart contract met Planet Earth. Dit manifest onderstreept Polygons toewijding aan het bereiken van CO2-neutraliteit en een positieve impact op het klimaat binnen het huidige jaar. Earth Attack deelt deze toewijding aan milieuverantwoordelijkheid en aan alle aardbewoners.

NFT rarity tiers

Earth Attack NFT collectie heeft 10000 NFT’s met vier zeldzaamheidsniveaus. Hoe zeldzamer de NFT met een alien, hoe meer punten het krijgt bij het slaan. Deze punten worden dan verdeeld over de attributen van de alien. In totaal zijn er vier zeldzaamheidsniveaus in de collectie:

Aliens van het gewone niveau vertegenwoordigen de meerderheid van de alienpopulatie. Deze aliens hebben basiseigenschappen, waardoor ze makkelijk toegankelijk zijn voor onze gemeenschap.

Aliens van het zeldzame niveau komen minder vaak voor en bieden een merkbare verbetering in attributen vergeleken met hun gewone tegenhangers. Deze aliens bieden verbeterde gevechtscapaciteiten, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan de collectie van elke speler.

Buitenaardse wezens van het epische niveau onderscheiden zich door hun uitzonderlijke eigenschappen. Door hun schaarste en superieure vaardigheden krijgen vechtscores een flinke boost, wat spelers een voorsprong geeft op de concurrentie. Het bezitten van een Epic alien is een teken van prestige en strategisch voordeel, het zal de houder goed van pas komen in de toekomstige ontwikkelingen van het ecosysteem.

Buitenaardse wezens van het legendarische niveau zijn het meest ongrijpbaar en krachtig. Hun ongeëvenaarde attributen zorgen voor substantiële verbeteringen in gevechtsscores, waardoor ze zeer begeerd zijn. Het bezit van een Legendarische alien betekent ultieme dapperheid.

Wat is de volgende stap?

Na de lancering van de eerste NFT-verzamelmunt, wil Earth Attack haar gemeenschap versterken door middel van gedeelde waarden en gemeenschappelijke interesses. Ze willen een levendige secundaire markt op hun marktplaats cultiveren en de Earth Attack-gemeenschap boeien met boeiende gameplay. Uiteindelijk is het hun ambitie om deze ervaring te laten uitgroeien tot een volwaardig P2E-project (Play-to-Earn).

Word lid van de Earth Attack-gemeenschap op Discord : https://discord.gg/FTdUGQbSpt

Volg Earth Attack op X : https://x.com/EarthAttackNFT

Bezoek de Earth Attack project website: https://earth-attack.io/