Seedify is een van de belangrijkste launchpads en incubators van de crypto-industrie incubators. Ze stellen innovators en projectontwikkelaars in staat door middel van toegang tot financiering, het opbouwen van een gemeenschap en partnerschappen, en een compleet ondersteuningssysteem om helpen vooraanstaande blockchaingames, NFT’s (Non-Fungible Tokens) en metaverses naar hun gemeenschap te brengen via evenementen genaamd IGO’s (Initial Gaming offerings) en INO’s (Initial NFTs offering). Seedify waagt zich nu ook aan AI-gerelateerde project IDO’s (Initial Dex Offerings).

Seedify heeft met succes meer dan 50 IGO-projecten gelanceerd en heeft de NFT-ruimte betreden met een NFT launchpad en marktplaats die nieuwe leden en een nieuwe stroom van inkomstengenererende mogelijkheden voor haar gemeenschap zal aantrekken.

Vorig jaar lanceerde Seedify met succes zijn native NFT token, $SNFTS, via een airdrop die bijna 60x bereikte (op zijn all-time high).

Daarnaast slaan ze nu een brug naar de Metaverse met de recente onthulling van een eigen 10k Steampunked-thema NFT Collectie genaamd The Mounts (The Mounts zullen 40 000 SNFTS kosten, en de munt zal plaatsvinden op 3 maart 2023, en alle fondsen opgehaald uit de verkoop zullen worden verbrand).

De Mounts zijn de ontstaansvoertuigen van hun User Generated Content (UGC) Metaverse genaamd Seedworld.

Seedworld wil de basis en de tools bieden die spelers nodig hebben om hun eigen spellen en ervaringen te creëren, met de nadruk op door gebruikers gegenereerde content, terraforming tools en assets geleverd door Seedify Meta Studios. Daarnaast ondersteunt het spelontwerpers door het aanbieden van een marktplaats voor talent en een academie voor educatieve content. Seedworld heeft ook een gedecentraliseerd bestuur, waarbij elk land wordt bestuurd door zijn deelnemers, wat meerdere lagen van gedecentraliseerde autonome organisaties op het platform mogelijk maakt.

De Mounts

De Mounts zijn de eerste en meest cruciale metgezellen in Seedworld. Ze fungeren als door Ame aangedreven voertuigen waarmee personages meer lading kunnen opslaan, sneller kunnen reizen en sommige zelfs kunnen vliegen! Er zijn drie soorten genesis Mounts, elk met verschillende voordelen en mogelijkheden:

De Mounts zijn er in vijf niveaus van zeldzaamheid: Gewoon, Zeldzaam, Episch, Legendarisch en Mythisch. Bovendien heeft elke Mount unieke eigenschappen en toewijzingen.

Bloedmoeder

In de uitgestrekte woestijnen van de onbekende landen, hadden nomaden meer nodig dan hun rugzakken om meer schatten te verzamelen en te dragen. Bloodmothers zijn de zeldzaamste en hebben de meeste opslagruimte onder de genesis mounts.

Het zijn reusachtige, steampunk spinachtige laadruimtes met veel houders die veel voorwerpen en grondstoffen kunnen dragen. Bloodmothers zijn er in drie versies, 4-potig, vergelijkbaar met een pick-up truck; 6-potig, vergelijkbaar met een vrachtauto; en 8-potig, vergelijkbaar met een grote vrachtauto. Hoe meer poten ze hebben, hoe meer ze kunnen vervoeren!

Skyrider

De Skyrider is van het grootste belang voor het leven in de woestijnen van de Metaverse. Ze hebben elk een watertank en kunnen vliegen.

Skyriders zijn grote, tere, langzaam vliegende muggenachtige bergbeesten (alleen 1000x groter), vergelijkbaar met een helikopter. Ze zijn ontworpen voor het verzamelen en vervoeren van water en het verkopen ervan aan andere inwoners van de Metaverse en steden die toegang tot water nodig hebben.

Deathrunner

Deathrunner is de snelste van alle genesis mounts. Het is een perfecte metgezel voor wie door de Metaverse wil reizen, verre ruïnes wil verkennen en snel kostbare schatten wil verzamelen. Het is een klein, snel jachthondachtig rijdier, vergelijkbaar met een motorfiets, met weinig laadvermogen en slechts enkele uitrustingspunten.

Hij profiteert echter van zijn kleine formaat, want hij kan de meeste grotten over de hele planeet binnengaan en de meeste vijanden en tegenstanders ontlopen. Deathrunner kan ook worden gebruikt als gespecialiseerd rijdier voor verkenning.

Pre-Metaverse voorzieningen

De Mounts worden geleverd met pre-metaverse utilities die de toekomst van Seedworld vormgeven:

Seedworld Discord zal afgeschermde toegang hebben voor Mount NFT houders, met privé kamers en evenementen voor netwerken en discussie over Metaverse, NFT’s, web3 gaming, en generatieve AI.

Mounts kunnen worden ingezet om Seedworld-valuta (Amé) te genereren en tot 20 000 $SNFTS tokens te verdienen via hun inzetmechanismen.

Mount NFT houders kunnen deelnemen aan quests met sociale media taken, met beloningen zoals loterij tickets voor het verzamelen van meer NFT’s.

De gemeenschap zal beslissen over taken voor het bouwen en co-creëren, met een mechanisme voor het voorstellen van nieuwe taken en het beslissen over beloningen en mijlpalen via gedecentraliseerd stemmen; elke Mount fungeert als één stem in het besluitvormingsproces van Seedworld, met andere NFT’s die in de toekomst zullen worden toegevoegd.

Seedify verlegt grenzen en positioneert zichzelf als de pionier van innovatie in het tijdperk van de Metaverse. Ze zullen doorgaan met het onthullen van meer verhaaldelen binnen de collectie, met nieuwe concepten en spannende utilities om de waarde van hun tokens voor hun gemeenschappen te vergroten.

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over hoe u kunt deelnemen aan de komende verkoop op 3 maart 2023, en volg @SeedifyFund op Twitter voor de laatste aankondigingen.

Meer informatie over Seedify vindt u op de volgende links:

●  Website

●  Twitter

●  Telegram announcement

●  Telegram chat

●  Medium