[ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol])

[ccw_coin_name] verwachting [ccw_coin_symbol] koers

[ccw_current_price]

Koers 24 uur

daling van 1,01%

Koers 7 dagen

stijging van 1,44%

Koers 30 dagen

daling van 27,40%

Koers 1 jaar

daling van 89,38%

Market Cap

$1.038.551.027

Market Cap positie

41

Hoogste koers ooit

$545,64

Hoogste koers dit jaar

Onbekend

Soort crypto

protocol

24 uur volume

$18.739.166

Circulerend aanbod EGLD’s

23.895.672

Max aanbod EGLD’s

31.415.926

De koers van [ccw_coin_name]

De koers van MultiversX (Elrond) staat momenteel op $43,39. De hoogste MultiversX (Elrond) koers ooit gemeten is $545,64 en de laagste MultiversX (Elrond) koers ooit gemeten is $6,51. Hieruit kun je opmaken dat MultiversX (Elrond), net zoals in feite elke andere cryptocurrency, een hoge prijsvolatiliteit heeft. Door deze hoge prijsvolatiliteit is het een uitdaging om een juiste MultiversX (Elrond) prognose te maken. Want hoe schat je de MultiversX (Elrond) koersverwachting in? Op NFTMARKETCAP nemen we je mee in de wereld van EGLD, zodat jij goed voorbereid de  cryptomarkt betreed. Wil je meteen MultiversX (Elrond) (EGLD) kopen? Dat kan bij een van onze vertrouwde partners: Bitvavo of Coinmerce

De toekomst van [ccw_coin_name]

Als je MultiversX (Elrond) koopt wil je natuurlijk weten wat de EGLD koersverwachting is. Want als de MultiversX (Elrond) prognose aangeeft dat de EGLD koers gaat dalen wacht je natuurlijk liever even met het kopen van de cryptomunt. Het zou zonde zijn als je net voor een X bedrag aan MultiversX (Elrond) hebt gekocht en dat de koers ineens daalt. Dat terwijl de koersverwachting en het laatste MultiversX (Elrond) nieuws op het moment niet zo positief was. Dit gaat jou natuurlijk niet overkomen. Om het juiste moment voor de aankoop van MultiversX (Elrond) te vinden kun je een aantal dingen doen. We gaan ze voor je langs, zodat je het de volgende keer zelf kunt doen.

Allereerst kijk je naar de huidige koers van MultiversX (Elrond). Die is momenteel $43,39. Om een goed beeld te krijgen van de conditie van de cryptomunt kijk je naar de hoogste en laagste koers die hij heeft gekend. Bij MultiversX (Elrond) zijn die waardes $6,51 en $545,64. Nu heb je een idee wat de huidige EGLD koers is ten opzichte van het verleden. Hetzelfde kun je doen voor de afgelopen 24 uur ($43,15 – $44,02) en het afgelopen jaar (Onbekend – Onbekend). Om te erachter te komen hoe groot MultiversX (Elrond) is kijk je naar de marktwaarde. Bij EGLD is de totale waarde momenteel $1.038.551.027. Afhankelijk van wat voor soort crypto investeerder jij bent kun je bepalen of dit het juiste moment is om in te stappen. Sommige investeerder vinden het interessant als de munt ten opzichte van het verleden erg laag staat, zij zien dat als een mooi moment om in te stappen. Andere investeerders zullen juist instappen als de munt sterk is gegroeid en de prognose is dat deze blijft groeien.

Stel de MultiversX (Elrond) koers bevalt je en je vindt het een goed moment om de MultiversX (Elrond) markt te betreden. Voordat je deze stap neemt, ga je nog naar twee dingen kijken: andere MultiversX (Elrond) verwachtingen en het MultiversX (Elrond) nieuws. Het kan altijd waardevol zijn om andere MultiversX (Elrond) prognoses te bekijken van experts en specialisten die veel tijd besteden aan het analyseren van EGLD data. Daarbij is het van belang dat je altijd goed op de bron let, zodat je niet als pion gebruikt wordt in een strategisch spel van investeerders. Er zijn investeerders die met hun eigen MultiversX (Elrond) prognoses de markt willen beïnvloeden. Tot slot let je op het MultiversX (Elrond) nieuws. De media heeft namelijk een grote invloed op de koer van MultiversX (Elrond) en alle andere cryptocurrencies. Het verleden heeft laten zien dat een simpele tweet of gebeurtenis drastische gevolgen kan hebben in de cryptowereld.

Wat gaat [ccw_coin_name] doen?

Nu je enigszins je eigen MultiversX (Elrond) prognose kunt maken brand je natuurlijk de vraag: Wat gaat MultiversX (Elrond) (EGLD) doen? Gaat de koers van MultiversX (Elrond) stijgen? Of gaat de koers van MultiversX (Elrond) dalen? Helaas, of wellicht gelukkig, heeft niemand op aarde hier het antwoord op. Het is namelijk onmogelijk om hier een antwoord op te geven. We gaan je toch proberen te helpen om je hier wat wijzer in te maken. Hiervoor gaan we kijken hoe je verschillende MultiversX (Elrond) verwachtingen kunt benaderen. In dit voorbeeld kijken we naar de EGLD verwachting 2023, EGLD verwachting 2025, en EGLD verwachting 2030.

MultiversX (Elrond) verwachting 2023

De EGLD verwachting van 2023 is in principe het meest betrouwbare uit dit rijtje. Dat komt omdat je het minst ‘ver’ in de toekomst kijkt. Daarom is bij de MultiversX (Elrond) verwachting 2023 het MultiversX (Elrond) nieuws extra belangrijk. Het huidige nieuws heeft namelijk meer invloed op de nabije toekomst. Maar ook de [cww_coin_symbol] data en andere professionele prognoses spelen een even grote rol bij de MultiversX (Elrond) verwachting van 2023. En laat je niet misleiden of verrassen, ondanks dat de verwachting in de na nabije toekomst is en alle professionele prognoses en het [cww_coin_symbol] nieuws positief zijn, kan de koers onverwachts ontzettend dalen.

MultiversX (Elrond) verwachting 2025

De EGLD verwachting van 2025 is in feite moeilijker te bepalen dan die van 2023. Dat komt omdat je verder in de toekomst kijkt. Het is belangrijk hiermee rekening te houden als je de een MultiversX (Elrond) prognose van 2025 leest. Wat het MultiversX (Elrond) nieuws betreft, is het handig om selectief te zijn in onderwerpen. De digitalisering, economische groei en crypto acceptatie zijn onderwerpen die invloed hebben op het langer termijn. 

MultiversX (Elrond) verwachting 2030

Kijk je liever ver vooruit? Dan wil je de MultiversX (Elrond) verwachting van 2030 weten. De MultiversX (Elrond) prognose van 2023 zal het meest onzeker zijn. Tussen nu en 2030 kan er namelijk een heleboel veranderen. Het is dus belangrijk dat je naast de koersverwachting van 2030 ook altijd goed kijkt naar prognoses op korter termijn.

Andere coins