[ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol])

[ccw_coin_name] verwachting [ccw_coin_symbol] koers

[ccw_current_price]

Koers 24 uur

stijging van 1,32%

Koers 7 dagen

stijging van 7,73%

Koers 30 dagen

daling van 21,30%

Koers 1 jaar

daling van 87,33%

Market Cap

$582.892.216

Market Cap positie

71

Hoogste koers ooit

$4,34

Hoogste koers dit jaar

Onbekend

Soort crypto

Onbekend

24 uur volume

$20.915.174

Circulerend aanbod KLAY’s

3.024.737.320

Max aanbod KLAY’s

Onbekend

De koers van [ccw_coin_name]

De koers van Klaytn staat momenteel op $0,19. De hoogste Klaytn koers ooit gemeten is $4,34 en de laagste Klaytn koers ooit gemeten is $0,06. Hieruit kun je opmaken dat Klaytn, net zoals in feite elke andere cryptocurrency, een hoge prijsvolatiliteit heeft. Door deze hoge prijsvolatiliteit is het een uitdaging om een juiste Klaytn prognose te maken. Want hoe schat je de Klaytn koersverwachting in? Op NFTMARKETCAP nemen we je mee in de wereld van KLAY, zodat jij goed voorbereid de  cryptomarkt betreed. Wil je meteen Klaytn (KLAY) kopen? Dat kan bij een van onze vertrouwde partners: Bitvavo of Coinmerce

De toekomst van [ccw_coin_name]

Als je Klaytn koopt wil je natuurlijk weten wat de KLAY koersverwachting is. Want als de Klaytn prognose aangeeft dat de KLAY koers gaat dalen wacht je natuurlijk liever even met het kopen van de cryptomunt. Het zou zonde zijn als je net voor een X bedrag aan Klaytn hebt gekocht en dat de koers ineens daalt. Dat terwijl de koersverwachting en het laatste Klaytn nieuws op het moment niet zo positief was. Dit gaat jou natuurlijk niet overkomen. Om het juiste moment voor de aankoop van Klaytn te vinden kun je een aantal dingen doen. We gaan ze voor je langs, zodat je het de volgende keer zelf kunt doen.

Allereerst kijk je naar de huidige koers van Klaytn. Die is momenteel $0,19. Om een goed beeld te krijgen van de conditie van de cryptomunt kijk je naar de hoogste en laagste koers die hij heeft gekend. Bij Klaytn zijn die waardes $0,06 en $4,34. Nu heb je een idee wat de huidige KLAY koers is ten opzichte van het verleden. Hetzelfde kun je doen voor de afgelopen 24 uur ($0,19 – $0,19) en het afgelopen jaar (Onbekend – Onbekend). Om te erachter te komen hoe groot Klaytn is kijk je naar de marktwaarde. Bij KLAY is de totale waarde momenteel $582.892.216. Afhankelijk van wat voor soort crypto investeerder jij bent kun je bepalen of dit het juiste moment is om in te stappen. Sommige investeerder vinden het interessant als de munt ten opzichte van het verleden erg laag staat, zij zien dat als een mooi moment om in te stappen. Andere investeerders zullen juist instappen als de munt sterk is gegroeid en de prognose is dat deze blijft groeien.

Stel de Klaytn koers bevalt je en je vindt het een goed moment om de Klaytn markt te betreden. Voordat je deze stap neemt, ga je nog naar twee dingen kijken: andere Klaytn verwachtingen en het Klaytn nieuws. Het kan altijd waardevol zijn om andere Klaytn prognoses te bekijken van experts en specialisten die veel tijd besteden aan het analyseren van KLAY data. Daarbij is het van belang dat je altijd goed op de bron let, zodat je niet als pion gebruikt wordt in een strategisch spel van investeerders. Er zijn investeerders die met hun eigen Klaytn prognoses de markt willen beïnvloeden. Tot slot let je op het Klaytn nieuws. De media heeft namelijk een grote invloed op de koer van Klaytn en alle andere cryptocurrencies. Het verleden heeft laten zien dat een simpele tweet of gebeurtenis drastische gevolgen kan hebben in de cryptowereld.

Wat gaat [ccw_coin_name] doen?

Nu je enigszins je eigen Klaytn prognose kunt maken brand je natuurlijk de vraag: Wat gaat Klaytn (KLAY) doen? Gaat de koers van Klaytn stijgen? Of gaat de koers van Klaytn dalen? Helaas, of wellicht gelukkig, heeft niemand op aarde hier het antwoord op. Het is namelijk onmogelijk om hier een antwoord op te geven. We gaan je toch proberen te helpen om je hier wat wijzer in te maken. Hiervoor gaan we kijken hoe je verschillende Klaytn verwachtingen kunt benaderen. In dit voorbeeld kijken we naar de KLAY verwachting 2023, KLAY verwachting 2025, en KLAY verwachting 2030.

Klaytn verwachting 2023

De KLAY verwachting van 2023 is in principe het meest betrouwbare uit dit rijtje. Dat komt omdat je het minst ‘ver’ in de toekomst kijkt. Daarom is bij de Klaytn verwachting 2023 het Klaytn nieuws extra belangrijk. Het huidige nieuws heeft namelijk meer invloed op de nabije toekomst. Maar ook de [cww_coin_symbol] data en andere professionele prognoses spelen een even grote rol bij de Klaytn verwachting van 2023. En laat je niet misleiden of verrassen, ondanks dat de verwachting in de na nabije toekomst is en alle professionele prognoses en het [cww_coin_symbol] nieuws positief zijn, kan de koers onverwachts ontzettend dalen.

Klaytn verwachting 2025

De KLAY verwachting van 2025 is in feite moeilijker te bepalen dan die van 2023. Dat komt omdat je verder in de toekomst kijkt. Het is belangrijk hiermee rekening te houden als je de een Klaytn prognose van 2025 leest. Wat het Klaytn nieuws betreft, is het handig om selectief te zijn in onderwerpen. De digitalisering, economische groei en crypto acceptatie zijn onderwerpen die invloed hebben op het langer termijn. 

Klaytn verwachting 2030

Kijk je liever ver vooruit? Dan wil je de Klaytn verwachting van 2030 weten. De Klaytn prognose van 2023 zal het meest onzeker zijn. Tussen nu en 2030 kan er namelijk een heleboel veranderen. Het is dus belangrijk dat je naast de koersverwachting van 2030 ook altijd goed kijkt naar prognoses op korter termijn.

Andere coins