ABD Systems, een bedrijf met meer dan 13 jaar ervaring in IT-oplossingen, kondigde onlangs aan dat haar nieuwe cryptoproject, de ABDS Token, met succes de KYC-verificatie via CertiK heeft doorlopen en daarbij een hoge erkenning heeft gekregen. Deze prestatie was niet alleen de standaard KYC-controle, maar werd met speciale onderscheiding uitgevoerd.

Het ABD Systems team deelde het nieuws via hun officiële X account (voorheen bekend als Twitter).

ABDS Token verdient hoogste CertiK KYC badge – de gouden badge

Het ABDS Token, een nieuw cryptoproject dat digitale financiën eenvoudiger, veiliger en toegankelijker wil maken, heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door de felbegeerde CertiK Gold Badge te verdienen.

Deze prestatie betekent een grote stap voorwaarts voor ABD Systems, het bedrijf achter het project, en zijn groeiende gebruikersbasis. Het vergroot het vertrouwen en positioneert het project als een geloofwaardige speler in de crypto-industrie.

De CertiK Gold Badge is het hoogste certificeringsniveau dat dit gerenommeerde bedrijf kan bieden en wordt alleen toegekend aan projecten die voldoen aan de strengste beveiligings- en transparantienormen.

Door deze certificering te behalen, heeft ABDS Token laten zien dat het zich inzet voor het volgen van strenge KYC-verificatieprocedures (Know Your Customer). Deze procedures omvatten een uitgebreide beoordeling van het team achter het project, waarbij hun legitimiteit en toewijding aan het onderhouden van een veilig platform wordt gewaarborgd.

Voor zowel investeerders als gebruikers biedt dit niveau van onderzoek de geruststelling dat ABDS Token betrouwbaar is en gebouwd is op een solide basis van verantwoordelijkheid.

Bovendien is deze erkenning bijzonder belangrijk omdat het de geloofwaardigheid van het project versterkt in een tijd waarin vertrouwen een kritieke factor is in de industrie. Bovendien verstevigt deze onderscheiding de positie van het project en verzekert het de gemeenschap ervan dat het wordt beheerd door een betrouwbaar team met een bewezen staat van dienst.

Bovendien kon de timing van deze prestatie niet beter zijn, aangezien ABDS Token onlangs werd genoteerd op bekende beurzen zoals MEXC, BitMart, LBank en DigiFinex, en er binnenkort nog meer noteringen worden verwacht. De CertiK Gold Badge voegt alleen maar toe aan het momentum, waardoor het makkelijker wordt voor het project om nieuwe investeerders en partners aan te trekken.

Wat is ABDS Token en hoe heeft deze veilige en toegankelijke oplossing voor digitaal financieren de aandacht van zo veel mensen gekregen?

ABDS Token, gebouwd op de Ethereum blockchain, biedt een unieke mix van eersteklas digitale veiligheid en persoonlijke ondersteuning.

Wat ABDS Token echt onderscheidt, is de focus op het toegankelijker en gebruiksvriendelijker maken van digitale financiën. In tegenstelling tot veel cryptoprojecten die alleen in het digitale domein opereren, gaat ABD Systems een stap verder door een veilig token en persoonlijke ondersteuning te bieden op haar fysieke locaties.

ABDS Token integreert ook naadloos in het bredere ecosysteem van ABD Systems en biedt verschillende toepassingen in de echte wereld. Gebruikers kunnen betalingen doen voor producten en diensten, premium functies ontgrendelen binnen het netwerk en actief deelnemen aan het bestuur van het platform.

Daarnaast kunnen mensen die hun investering willen maximaliseren hun tokens inzetten om beloningen te verdienen, wat de aantrekkingskracht van de token verder vergroot.

Over ABD Systems

ABD Systems is in 2009 opgericht door twee visionaire ondernemers. Ze begonnen met een ambitieus doel: een toonaangevend technologiebedrijf worden in hun thuisland.

In de loop der tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke kracht in de IT-sector, gedreven door een sterke focus op innovatie, samenwerking en voortdurende groei.

Wat ABD Systems onderscheidt is het toegewijde team, dat samenwerkt om uitdagingen aan te gaan en gezamenlijk succes te behalen.

De missie van het bedrijf is geworteld in het creëren van een toekomst zonder grenzen. De kernwaarden leiden ABD Systems ook bij het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en het vereenvoudigen van processen die een positieve invloed hebben op de samenleving en lokale gemeenschappen. Het streven naar uitmuntendheid komt vooral tot uiting in het brede aanbod van producten en diensten voor burgers en overheden.

Met de recente lancering van de ABDS Token brengt ABD Systems haar traditie van innovatie naar de wereld van digitale financiën. Hun doel is om een meer inclusieve en veilige financiële omgeving voor iedereen te bouwen, waardoor hun positie als vooruitstrevende leider in technologie verder wordt verstevigd.

Contact

Om meer te weten te komen over ABD Systems, bekijk de ABDS Token en blijf op de hoogte van toekomstige onderscheidingen die ze hebben door de officiële website te bezoeken. Bovendien kun je ze volgen op X (voorheen Twitter) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen.